Toronto Nepali Film Festival 2018

Toronto Nepali Film Festival (TNFF) announces its 9th annual festival program to be held on Saturday, May 19th. The festival will take place at Innis Town Hall, University of Toronto. Showcasing films pertaining to Nepal or Nepalis or by Nepalis, TNFF aims to bring distinctive Nepal-related narratives to Toronto’s cultural landscape.

May 19

Session A (1:30 PM - 3:30 PM)

1:45 Pink Tiffany (44 mins) by Sophie Dia Pegrum

2:30 The Curious Case of Mr. Bhim Thapa (14 mins) by Bhakta Chand

2:45 The Eldest Son (30 mins) by Amy Benson

3:15 Maila Dai - A Man Who Rebuilt a Village (6 mins) by Rajeela Shrestha

Session B (4:00 PM - 5:45 PM)

4:30 Lachhamaniya (16 mins) by Bikas Neupane

4:46 Ananta Yatra (15 mins) by Sunil Pandey

5:01 Gya (5 mins) by Pratish Shrestha

5:06 Jaalgedi (15 mins) by Rajesh Prasad Khatri

5:21 Nirvana (3 mins) by Anup Giri

5:24 Jhajalko (18 mins) by Wangyal Sherpa

5:42 Finding Life in Monochrome (10 mins) by Wangyal Sherpa

5:52 Invincible Swayambhu (7 mins) by Baburam Raut

Session C (6:30 PM - 8:30 PM)

7:00 Kalo Pothi (The Black Hen) (90 mins) by Min Bahadur Bham

8:30 Closing Remarks

Ticket Details

Session A: $10

Session B: $10

Session C: $10

Full Day Pass: $25

Gold Pass: $50

All the selected films for TNFF 2018 will have subtitles in English. The films portray stories of Nepali people from different regions in Nepal and also from the diaspora. The program’s power lies in the ability to beautifully weave together joy,humor and loss in lives of the characters portrayed in the films. TNFF is thrilled to bring another festival of Nepali films with something for all.


Toronto Nepali Film Festival 2018

Leaflet | © Mapbox © OpenStreetMap Improve this map